Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   Parlament | Hitvallás | Jelentkezzen csapatomba!

Hitvallás


"A világ egyik része adottság,a másik meg akarat."

Fiatal politikusként hiszek abban,hogy a mi nemzedékünk a szabadságot és a jövőt örökül kapta. Saját sorsunkat alakíthatjuk belátásunk szerint, de az ajándékba kapott eséllyel kötelességünk jól sáfárkodni.
A feladat elvégzésében sok a kockázat: elkísértek minket a magyar történelem hibái és lehetőségei. Rajtunk múlik, hogy mit választunk: a lemondást,a halogatást és a félmegoldásokat, vagy az elkötelezett,mély és felelős munkát. Én sok társammal együtt ez utóbbit választottam.
Jobboldali politikusként látom: a közélet nem úri huncutság, hanem kőkemény munka. Azonban ha tudjuk, hogy mi a cél és hiszünk is benne, akkor a munka könnyen elvégezhető.
Sok mindent újra kell kezdenünk, de ez az építkezés, a szilárd alapok megteremtése a legfontosabb. Ha ez sikerül, akkor elérjük céljainkat.
Egy olyan nemzet építésén dolgozhatunk majd,melynek minden tagja megtalálja az igazságát, és esélyhez jut. Érvényt kell szereznünk meggyőződéseinknek, bátran kell keresnünk a közérdeket, ki kell állnunk az igazság és az együttérzés mellett, felelősséget kell elvárnunk, s magunknak is felelősséget kell tanúsítanunk.