Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2005 | 2004 | 2003 | 2002Szilvásváradon Asztalos Dezsőné a garancia a változásra

[ @06.04.05.] Dr. Nyitrai Zsolt szerdán Heves megye 2. sz. választókörzetében, Szilvásváradon - egy lakossági fórumon - pártja országgyűlési képviselőjelöltjét - Asztalos Dezsőnét - ajánlotta a választók figyelmébe.

A gyűlésen Asztalos Dezsőné - a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség Heves megye 2. számú választókörzetének képviselőjelöltje - elmondta, a körzetben élőként ismeri a helyiek problémáját. Szólt az elmúlt 4 év problémáiról - elmaradt lovasverseny, meg nem valósult sípálya- és libegőépítés, katasztrofális állapotban lévő közúthálózat, szólt az elképzelésiről, terveiről.


Nyitrai Zsolt hangsúlyozta azon véleményét, hogy Asztalos Dezsőné személyében egy olyan hölgyet tud jelöltjei soraiban a FIDESZ, aki valóban az emberek problémáival foglalkozik, s személye garancia a Változásra Pétervására körzetében is.


Az összejövetelen jelen volt Horváth László országgyűlési képviselő, aki 1998 és 2002 között a térség egyéni képviselőjeként dolgozott Szilvásváradért. Véleménye szerint az elmúlt 4 évben az a kis mértékű fejlődés is annak köszönhető, hogy a polgári kormány lerakta az alapokat. Így például a kistérségnek hatalmas segítséget jelent az a Bélkő területfejlesztési Kht. több milliárdos vagyonával, amely 8 települési önkormányzat tulajdonában van.