Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2005 | 2004 | 2003 | 2002A kormány hadat üzent a fiataloknak

[2005.11.18.] A FIDELITAS - Nemzedéki Konzervatív Kör országjáráson tájékozódik arról, hogy mi a fiatalok véleménye az őket érintő kormányzati intézkedésekről.Az oktatás és az otthonteremtés területén az elmúlt 3 évben visszalépés történt. A FIDESZ ez idő alatt 38 javaslatot nyújtott be a Parlamentben a fiatalok érdekében, de egyet sem vettek figyelembe a kormányoldalon, az Ifjúsági Törvényt még csak nem is terjesztették a Parlament elé. A Medgyessy - Gyurcsány kormány hadat üzent a fiataloknak - fogalmazott Dobó László országgyűlési képviselő, a FIDELITAS országos alelnöke az Egerben tartott sajtótájékoztatón.
A FIDELITAS - Nemzedéki Konzervatív Kör országjáráson tájékozódik arról, hogy mi a fiatalok véleménye az őket érintő kormányzati intézkedésekről. Az elmúlt héten a Parlamentben zajlott vitanapon, Gyurcsány Ferenc azt hangoztatta, hogy jó életük van a fiataloknak, megvalósultak a Medgyessy kormány ígéretei, ez azonban nem igaz - mondta dr. Dobó László. A politikus kiemelte: ígéret maradt, hogy ingyenes legyen a jogosítvány megszerzése, az óvodai és általános iskolai étkeztetés.

Oroján Sándor, a FIDELITAS Heves megyei elnöke a sajtótájékoztatón elmondta, javaslatukat, miszerint szeptember 22-én az Európai Autómentes Napon a helyi járatú autóbuszokon ingyen lehessen közlekedni, a volán társaságok elutasították, mondván nincs erre pénz. A FIDELITAS ezért az egri, a hatvani és a gyöngyösi önkormányzatokhoz fordul, kérjék ők a volán társaságoktól az autóbuszok ingyenes használatát minden év szeptember 22-én, cserébe az anyagi támogatásért.


Tekintse meg a Nemzedéki Konzervatív Kör honlapját! >>>>