Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2005 | 2004 | 2003 | 2002Kockára tett jövő - a FIDELITAS választmányi elnöksége Egerben


[2004.10.28.] A privatizáció küldetése befejeződött Magyarországon, a még meglévő köztulajdon elherdálása indokolatlan és veszélyes az ifjuságra nézve -jelentette ki Szíjjártó Péter elnök az Egerben tartott FIDELITAS Országos Választmánya elnökségi ülése utáni sajtótájékoztatón.

A FIDELITAS a privatizáció leállítására szólítja fel a kormányt és Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt arra, hogy nyilatkozzon: cégei rész kívánnak-e venni a magánosítási folyamatban. A politikus hangsúlyozta: az uniós tagállamokban az állami szektor 20%-os arányt képvisel, míg Magyarországon ez már csak 10%-ot tesz ki. A sajtótájékoztatón Farkas Zoltán a FIDELITAS Országos Választmányának alelnöke elmondta: országjárásba kezdtek, a fiatalok helyzetéről gyűjtenek tapasztalatokat. Kockára tett jövő címmel jelentést készítenek, melyet a november 6-ai országos választmányi ülésen vitatnak meg.