Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2005 | 2004 | 2003 | 2002Fidesz módosító javaslatok


[2003.11.07.] A Fidesz egyeztetett az önkormányzatok heves megyei képviselőivel is, e tárgyalások alapján fogalmazta meg a költségvetést módosító javaslatait,amelyeket eljuttatnak Sós Tamáshoz az MSZP Heves Megyei elnökéhez - hangzott el a Fidesz sajtótájékoztatóján Egerben.

A kormány elvesz, elad,eladósít és elbocsát - mondta Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselő. A nyugdíjasoktól összességében egyhavi nyugdíjat vesz vissza a Medgyessy-kabinet, hiszen jócskán megemelkednek a gyógyszer- és az energiaárak -tette hozzá. A koalíció gyorsított provatizációs eljárások keretében a hibás és átgondolatlan gazdaságpolitika következtében kialakult szorult helyzeten igyekszik valamelyest enyhíteni. Az önkormányzatok ismételt magára hagyásával duplázott adósságba kényszeríti azokat, a hatalmas elbocsátási hullámban pedig a családok fenntartóit hagyja kereset nélkül -fogalmazott a politikus. A konkrét módosító tervekben szerepel töbek között a szilvásváradi sí- és felvonópálya felújítása, -amely az MSZP választási ígéretei között szerepelt-, az egri színház, és az egyházmegyei könyvtár működési támogatása, valamint a megyei rendőr-főkapitányság dologi kiadásainak finanszírozása.

Ezen kívül Balázs József a Fidesz Önkormányzati Tagozatának heves megyei elnöke kiemelte: Gyöngyösön egy nemzetközi szintű rendezvények megrendezésére is alkalmas sportcsarnok építését sem gondolják elhanyagolhatónak.