Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2005 | 2004 | 2003 | 2002Évzárót tartott a Fidesz- Magyar Polgári Szövetség Heves Megyei Szervezete


[2005.01.01.] Egerben a Csutorás Pincészet adott otthont a Fidesz- Magyar Polgári Szövetség Heves Megyei Szervezete évzáró fogadásának. Az egybegyűltek előtt dr. Surján László EP képviselő és dr. Nyitrai Zsolt megyei alelnök mondott pohárköszöntőt.

Nyitrai Zsolt kiemelte: 2004. az építkezés éve volt a megyei Fideszben. Az összefogás megmutatta: Heves megyében is sikeres lehet a jobboldal, mint ahogy az történt június 13- án az EP választáson. A Fidesznek sok kezdeményezése volt, benyújtottuk a Parlamentben a "Heves Megye 10 milliárd pluszt". Több polgármester csatlakozott hozzánk, "felelős ellenzéki hangot ütöttünk meg." Surján László az Európai Parlament fontosságát hangsúlyozta, valamint azt,hogy a források lehívása komoly lehetőséget jelent a megyének, a régiónak. Ezért is vállalta fel az érdekképviseletet. Elmondta: bízik abban, hogy összefogással sikerre lehet vinni azt az elképzelést, hogy Eger legyen Európa Kultúrális Fővárosa.