Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2005 | 2004 | 2003 | 2002Mit kaptál Gyurcsánytól?


[fidesz.hu 07.04.23.] Mind az euró 2012-es bevezetése, mind pedig az elbukott 2012-es EB-pályázat olyan lehetőség lett volna, amitől a magyar fiatalok Gyurcsány Ferenc hazug és álszent politikája miatt elestek.

A Fidelitas parlamenti képviselői a mai nap folyamán egy "Mit kaptál Gyurcsánytól? 2012" feliratú egyenpólóban ültek be az ülésre. A pólón még egy áthúzott egy eurós érme és egy leeresztett focilabda látható. Ennek az az egyértelmű üzenete, hogy Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt nemcsak a mindennapok, hanem már maga a jövő is teljességgel kiszámíthatatlan - jelentette ki Nyitrai Zsolt. A képviselő emlékeztetett: annak idején, az euró bevezetésével kapcsolatban közmegegyezés volt a céldátum ügyében. "Gyurcsány Ferenc ezzel kapcsolatban végighazudta az egész Európai Uniót, hiszen legutóbbi kijelentése egyértelműen alátámasztja, hogy a 2012-es időpont is elszállt" - tette hozzá. A politikus leszögezte: feltehetjük a kérdést, vajon mire számíthattunk tőle akkor, amikor a foci EB-pályázat mellé állt?


Amikor az euróról és a meg nem valósult 2012-es EB-ről beszélünk, akkor azt fogalmazzuk meg, hogy ezek mind olyan lehetőségek lettek volna, amitől a magyar fiatalok Gyurcsány Ferenc hazug és álszent politikája miatt elesnek. Ezt mi, magyar fiatalok - a Fidelitas képviseletében - teljes mértékben elfogadhatatlannak tarjuk - szögezte le Nyitrai Zsolt.