Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2005 | 2004 | 2003 | 2002Elindult a Fidesz kampánya

[Index@2006.09.04.] Orbán Viktor szerint nyílt és szervezett politikai hazugsággal nyerte a tavaszi választásokat a baloldali koalíció.


Varga Mihály és Nyitrai ZsoltPolgármesterekből álló, a költségvetési kérdésekben vétójoggal rendelkező testületet állítana fel a Fidesz, ismertette pártja elképzeléseit önkormányzati kampánynyitóján Orbán Viktor Fidesz elnök, aki szerint nyílt és szervezett politikai hazugsággal nyerte a tavaszi választásokat a baloldali koalíció. A rendezvény zárásaként a Listen to your heart című Roxette-szám feldolgozása, a Fidesz kilencvenes évekbeli kampánydallama csendült fel.

A jobboldal jó esélyét látja az önkormányzati választásokon Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, aki pártja vasárnapi kampánynyitóján arról beszélt, hogy ma nem a demokrácia irányítja a kormányt, hanem a kormány a demokráciát és ezen az októberi önkormányzati választáson változtatni kell.
"A változtatásra jó esélyt ad, hogy az elmúlt három hónapban a jobboldal megerősödött, míg a baloldal válságba került" - mondta a pártelnök a Szolnokon tartott nagygyűlésen.
Aláírásgyűjtés Szolnokon


Vasárnap Szolnokon, a háromezerötszáz ember befogadására alkalmas tiszaligeti sportcsarnok teljesen megtelt a Fidesz országos önkormányzati kampánynyitójára érkezőkkel. Az országos önkormányzati kampánynyitóra érkezőket nagyméretű, piros színű "Gyurcsány-csomag" fogadta a tiszaligeti sportcsarnok bejáratánál. A csomagra azt írták, adóemelés, elbocsátások, tandíj, vizitdíj és gázáremelés és a falára ragasztottak egy sárga feliratot: Vissza a feladónak!, jelezve, hogy a kampány középpontjában a Gyurcsány-csomag megbuktatása áll.


Jó reggelt Magyarország!A kampány zárásaként a párt kilencvenes kampányában megismert dallam, a Roxette Listen to your heart című számának feldolgozása búcsúztatta a résztvevőket.