Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2005 | 2004 | 2003 | 2002Felkészítő tréning a választókerületi elnököknek

[2005.09.06.] Felkészítő tréninget tart a Fidesz a választókerületi elnökök, vagyis a potenciális képviselőjelöltek számára szeptemberben. Az első csoport szerdán fejezi be a háromnapos "kiképzést", amelyet Balatonszárszón tartottak - mondta el Nyitrai Zsolt, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője az MTI-nek.


A program során a választókerületi elnököket a Fidesz kampánystábja készíti fel a médiaszereplésekre, ugyanakkor a szervezők arra is kíváncsiak, hogy a képviselőjelölteknek mi a véleménye a Fidesz eddigi munkájáról, kampányairól - közölte a politikus. Mint mondta, a 176 választókerületi elnök négy csoportban vesz részt a felkészítésen, az első csoport szerdán fejezi be a háromnapos tréninget, de a többiek felkészítésére is még várhatóan szeptemberben sor kerül. A programban a Fidesz kampányának vezetői előadásokat tartanak, az MTI Fidesz-körökből származó információi szerint hétfőn Orbán Viktor pártelnök is szólt a képviselőjelöltekhez.