Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2005 | 2004 | 2003 | 2002Fidesz - kampánynyitó hétvége Szolnokon

[ MTI 06.09.03.] "Évadnyitó közéleti hétvégével" nyitja meg önkormányzati választási kampányát a Fidesz Szolnokon - mondta el az MTI-nek Nyitrai Zsolt, a párt országgyűlési képviselője

A szeptember 2-3-i "Évadnyitó közéleti hétvége" fő eseménye a vasárnap 14.00. órakor kezdődő kampánynyitó nagygyűlés lesz, amelyet a szolnoki Tiszaliget sportcsarnokban tartanak. A mintegy 3500 fő befogadására alkalmas csarnokban Orbán Viktor előtt Navracsics Tibor frakcióvezető, Varga Mihály alelnök és Szalay Ferenc országgyűlési képviselő, helyi polgármester-jelölt is felszólal majd - mondta el Nyitrai Zsolt.

Szombaton a Fidesz elnökségének több tagja és a frakcióvezetés több képviselője hat helyszínen, Szolnok forgalmas közterein gyűjti az aláírásokat a Jó reggelt, Magyarország! kiáltványhoz, majd az aláírásgyűjtés állásáról sajtótájékoztatót is tartanak.
A Fidesz egymillió aláírást akar összegyűjteni Jó reggelt, Magyarország! akciót záró szeptember 23-i Hősök terei nagygyűlésig.