Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2005 | 2004 | 2003 | 2002Ébresztő, Magyarország!

[ @06.04.02.] Készen állunk arra, hogy olyan politikát teremtsünk Magyarországon, amelyben végre a magyar emberek lesznek a legfontosabbak. Nem kérünk előnyöket külföldön. Ott mindig lesznek nálunk fontosabbak. De kell, hogy legyen egy hely a világon, ahol senki sem lehet nálunk fontosabb, egy hely, ahol mi vagyunk a legfontosabb, s mi azt akarjuk, hogy ez a hely végre Magyarország legyen - mondta Orbán Viktor a Kossuth téri nagygyűlésen.Kedves Barátaim!

Sokan vagyunk idősek, középkorúak, meglett emberek és fiatalok is. De nincs itt mindenki. Nincs itt mindenki, mert vannak olyanok, akik maguk sem tudják, hogy mitévők legyenek. Akik fásultak és elfáradtak, akik ki sem látnak a napi gondokból, akik betegek, magányosak, akikre olyan csapásokat mért az élet, amelyeket eddig nem tudtak kiheverni. Nekünk országépítőknek bennük is tartani kell a lelket. Nekünk őket is fel kell keresnünk. Nekünk kell elmondanunk nekik, hogy arra kérjük őket, csak még egyszer kerekedjenek fel, csak még egyszer szedjék össze magukat, jöjjenek el választani, és adjanak nekünk, magyar országépítőknek még egy esélyt. Adjanak még egy esélyt, hogy nemzeti kormány legyen Magyarországon, amely magyar szemmel nézi a világot, magyar fejjel gondolkodik, és magyar színben érez. Adjanak nekünk még egy esélyt, és mi nekik is vissza fogjuk adni a jövőbe vetett reményt. Nekik is be fogjuk bizonyítani, hogy soha sem lehet a hazánkat úgy tönkre tenni, hogyha összefogunk, mi közösen ne tudnánk újra és újra felépíteni.Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Végezetül köszönet mindenkinek az elmúlt négy év kitartásáért. Köszönet a polgári köröknek, őket akarták a leghevesebben négy éve megbélyegezni. A polgári körök minden támadást, durva sértést és szitkot fegyelmezetten tűrtek, soha sem panaszkodtak, csak tették a dolgukat rendületlenül. Védték értékeinket, és ők kezdték feléleszteni a magyar szolidaritást. Köszönöm a hősies kitartást, köszönöm a példamutató helytállást. Nélkülük kedves barátaim ma nem lehetnénk itt. Nélkülük jövő vasárnap sem győzhetnénk, hiszen nekik köszönhetjük, hogy annyian együtt tudunk mozdulni, amikor eljött az idő. És köszönöm a szellem és a kultúra embereinek, a híres sportolóknak, színészeknek, zenészeknek, művészeknek, professzoroknak, hogy kitartottak mellettünk.Kedves Barátaim!

Négy hosszú éven keresztül együtt maradtunk. Minden hónapban, minden héten, minden nap és a nap minden órájában emlékeztettük a magyarokat, hogy a polgári Magyarország ereje rendíthetetlen. Most ne hagyjuk magunkat elbizonytalanítani. Se fenyegetésekkel, se papírszobrokkal, sem rémhírekkel, sem jóslatokkal. A valóság az, hogy az elmúlt három évben az előrejelzések ellenére, a jóslatok dacára minden választáson győzelmet arattunk. Én hiszem azt, hogy április 9-én ismét meg fog szólalni a valóság.Kedves Barátaim!

Kérem Önöket, ne feledjék. Sztálin szobra 65 mázsa volt, egy egész birodalmi hadsereg állt mögötte, mégis sikerült ledönteni. Most csak egy papírszobrot kell a helyére tennünk. Rajta, induljunk neki, mindenki tegye a dolgát, és találkozzunk vasárnap a befutónál.Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

Olvassa el Ön is Orbán Viktor teljes beszédét >>>>