Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2005 | 2004 | 2003 | 2002Új kapukat nyit a Fidesz


[2005.06.09.] Mára reményvesztett állapotba, politikai és gazdasági válságba került az ország. A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség megalakulásának célja elsősorban az volt, hogy meghallgassuk, amit az emberek mondanak. A szombati kongresszus mottója az lesz, hogy "Új kapukat nyitunk" - hangzott el tegnap Demeter Ervin egri választókerületi elnök, honatya és dr. Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján.

Nyitrai Zsolt elmondta: a Budapesten, a BNV területén megrendezendő kongresszus minden érdeklődő számára nyitott, egyfajta nyílt nap lesz, ahová egyébként országosan körülbelül 1800 küldöttet várnak. A rendezvény - amely egyúttal munkakongresszus és tisztújító esemény is - párhuzamosan három csarnokban zajlik, beszélgetésekkel, családi programokkal. A másik jelmondat: "Nyílt kérdések, nyílt válaszok", ami annyit tesz, hogy bárkinek módja lesz majd kérdezni is a fideszes politikusoktól. A kérdéseket előre is várják e-mailben az ujkapukatnyitunk@fidesz.hu címen, illetve sms-ben a 20/414-0000 mobilszámon.

Demeter Ervin szerint elindult az Orbán Viktor pártelnök által összehívott Nemzeti Konzultációs Testület által kezdeményezett nemzeti konzultáció. A megyeszékhelyen már mintegy ötszáz családhoz eljutott az ezzel kapcsolatos kérdőív, amelyben az ország jövőjéről kérdezik az embereket. Ezt a dokumentumot minden városi családhoz elviszik. A kitöltött kérdőíveket le lehet adni a Fellner-tömbbelsőben lévő Fidesz-irodában naponta 14 és 18 óra között, postára is adhatók, de az utcán is gyűjtik majd azokat. Az akcióhoz nyereménysorsolás is kapcsolódik.