Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2005 | 2004 | 2003 | 2002MSZP, SZDSZ a tandíj mellett

[2006.07.11.] A kormánypárti képviselők nem írták alá a Heves megyei tandíj-ellenes nyilatkozatot.Az Országgyűlésben a Heves megyei szocialisták ismét tanúbizonyságát adták annak, hogy a megye jelene és jövője nem fontos a számukra.

Hiába kértük őket, hogy emelkedjenek felül a pártérdekeken és támogassák aláírásukkal a megyei tandíj-ellenes nyilatkozatot, ettől elzárkóztak, ismét egyhangú nemet mondtak a Heves megyében élő emberekre.

A megyei kormánypárti képviselők ezzel a magatartásukkal egyértelművé tették: ki akarják zárni az egyetemekről és a főiskolákról a kevésbé tehetős családok gyermekeit, ezáltal megfosztva őket a tudás megszerzésének lehetőségétől. Ez az álságos magatartás számunkra elfogadhatatlan, mivel a választások előtt határozottan cáfolták a tandíj bevezetését, most pedig szavazatukkal támogatják majd.A Heves megyei tandíj- ellenes nyilatkozatot aláírásukkal támogató megyei képviselők:

-Demeter Ervin (Fidesz)
-Dr. Lukács Tamás (KDNP)
-Dr. Nyitrai Zsolt (Fidesz)
Akik a tandíj bevezetése mellett foglaltak állást:

-Barabásné Czövek Ágnes (MSZP)
-Érsek Zsolt (MSZP)
-Fodor Gábor (SZDSZ)
-Godó Lajos (MSZP)
-Korózs Lajos (MSZP)
-Dr. Magda Sándor (MSZP)
-Dr. Nagy Imre (MSZP)
-Sós Tamás (MSZP)
-Szabó Gyula (MSZP)
-Török Zsolt (MSZP)