Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2005 | 2004 | 2003 | 2002A választás üzenet a kormánynak


[FigyelőNet@06.09.20.] A hétfő éjszakai eseményekhez mindenekelőtt az vezetett, hogy előző nap kiderült, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök "szisztematikusan hazudott" az országnak - mondta Nyitrai Zsolt.

A Fidesz-MPSZ országgyűlési képviselője felszólított minden "felháborodott embert", hogy tartsa be a demokratikus játékszabályokat és a jogszabályokat. Nyitrai Zsolt szerint nem kell aggódni a szeptember 23-ára meghirdetett demonstráció miatt, mivel a Fidesznek komoly tapasztalata van az ilyen rendezvények békés lebonyolításában.

Az önkormányzati választások eredménye "egyértelmű jelzés és üzenet" lesz a kormány számára, mivel az emberek egyúttal "a Gyurcsány-csomagról is véleményt mondanak" - jelentette ki a fideszes képviselő. Ezzel kapcsolatban egyébként a miniszterelnök a Magyar televízió műsorában hangsúlyozta: az őszi választás ellenére a kormány politikája nem változik.