Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002A Fidesz nem szervez buszokat

[nol.hu@ 07.02.19.] "A Fidesz már foglalja a buszokat, az eddigiek alapján kb. 50 ezer embert akarnak vidékről felhozni Budapestre március 15-én." Tegnap ilyen SMS-eket küldtek ismeretlenek városszerte. Kubatov Gábor fideszes pártigazgató és Nyitrai Zsolt operatív igazgató is úgy nyilatkozott, hogy nem hallott az SMS-ekről, de nem is szerveznek vidékieket március 15-re.

A múlt héten Varga Mihály és Schmitt Pál is nyilatkozott arról, hogy a pártnak lesz március 15-én Budapesten központi rendezvénye. Tegnap Kubatov Gábor lapunknak azt mondta, hogy "döntés előtti helyzetben" vannak: még nem lehet tudni, hogy Budapesten hol rendezik meg a központi megemlékezést, sem annak "formáját"; azaz nagygyűlést tartanak-e. Az viszont elképzelhető, hogy február 25-én, a kommunizmus áldozatainak emléknapján "spontán nagygyűlés" lesz a Terror Háza Múzeum előtt, ahol politikai beszédek is elhangzanak. Arra nem tudott válaszolni, hogy Orbán Viktor beszél-e.

A Miniszterelnöki Hivatal tegnap szerződést írt alá a Leon Kft.-vel a március 15-i nemzeti ünnep központi állami rendezvényeinek lebonyolításáról. A közbeszerzési eljárásra négy jelentkező volt. A cég az állami ünnepségsorozat megrendezését nettó 124millió 864 ezer forintért vállalta.