Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002


Archív 2006

Óévbúcsúztató koccintás a Fidesznél
[@06.12.29.]
Idén a Hotel Szent Istvánban tartotta az immár hagyományosnak mondható két ünnep közötti évzáró fogadását a Fidesz.
>>>
Összefogás a helyi érdekek képviseletében
[agria.hu 06.12.29.]
Az országgyűlési képviselőknek össze kell fogniuk a helyi érdekek képviseletében, ám ez nem minden esetben valósult meg az elmúlt esztendőben - jelentette ki Lukács Tamás, a Kereszténydemokrata Néppárt egri országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón.
>>>

Informatikai fejetlenség a költségvetésben
[@06.12.16.]
A 2007. évi költségvetés-tervezet részletes vitájában dr. Nyitrai Zsolt a Fidesz- Magyar Polgári Szövetség informatikával kapcsolatos véleményét ismertette.
>>>Nyitrai Zsolt lett a Fidesz operatív igazgatója
[@06.12.08.]
December elsejétől szervezeti változások következtek be a Fidesz- Magyar Polgári Szövetség Pártigazgatóságán.

>>>Fidesz: Ne legyen közpénzből pártkampány
[@06.12.01.] >Nyitrai Zsolt az MTI-nek pártja névében úgy fogalmazott: a Fidesz egyetért azzal, hogy a pártok működéséről és gazdálkodásáról szóló törvény mára teljesen elavult, és több ponton módosításra szorul.

>>>

Nyitrai Zsolt Kóka Jánost kérdezi az Intercityről
[@06.11.29.] >Írásbeli kérdést nyújtott be Nyitrai Zsolt Kóka János Gazdasági és közlekedési miniszterhez, mivel a közelmúltban napvilágot látott a hír, hogy megszűnik az Eger- Budapest közvetlen Intercity járat.


>>>

10 éves a Fidelitas
[@06.11.28.] >Szombaton tartotta születésnapi buliját a Fidelitas. A rendezvényen résztvett Orbán Viktor, a Fidesz elnöke is.

>>>
Demokrácia megalkuvás nélkül
[@06.11.28.] >A Fidesszel a felelősség eltussolása érdekében nem lehet olyan alkut kötni, amilyet a szocialisták a 80-as évek végén kötöttek - hangzott el a Fidesz rendkívüli kongresszusán.


>>>

Az OVB három népszavazási kezdeményezést hitelesített
[MTI - fidesz.hu 06.11.22.] >Az Országos Választási Bizottság a Fidesz és a KDNP hét népszavazási kezdeményezése közül hármat hitelesített hétfői, illetve kedd esti ülésén. A Fidesz az MTI-vel azt közölte: a nem hitelesített kérdések ügyében az Alkotmánybírósághoz fordulnak jogorvoslatért.>>>

Lesz-e nemzeti konszenzus a digitális televíziózás témakörében?
[@06.11.14.] >Dr. Nyitrai Zsolt, a Fidesz Informatikai és Telekommunikációs Munkacsoportjának vezetője a Parlamentben intézett kérdést a kancellária miniszterhez.>>>A tandíj a hazugság ára
[@06.11.18.] >A költségvetés általános vitájában Dr. Nyitrai Zsolt a tandíj ellen szólalt fel.


>>>Ülésezett a Fidesz Informatikai és Telekommunikációs Munkacsoportja
[hirtv.hu@06.11.12.] >November 10-én ülésezett a Fidesz Informatikai é Telekommunikációs Munkacsoportja, melyen megvitatásra került a DIgitális Átállás Stratégija.

>>>

Az Informatikai Albizottság előtt a digitális átállás
[@06.11.09.] Ülést tartott az Országgyűlés Informatikai Albizottsága, amelyen Nyitrai Zsolt volt a Fidesz vezérszónoka a digitális televíziózás kérdéskörében.

>>>

Újra téma a pártok működése
[@ 06.11.09.] Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője az MTI-nek azt mondta: pártja nyitott az ötpárti egyeztetésre.

>>>

Több tízezren a Fidesz szolidaritási menetén
[fidesz.hu 06.11.05] Több tízezren vettek részt a Fidesz szolidaritási menetén tiltakozva az 23-i brutális rendőrtámadás ellen, és kiállva az emberi jogok tiszteletben tartása és a szabadság mellett.

>>>


Az igazság szabaddá tesz
[fidesz.hu 06.11.01] Népszavazási kezdeményezést nyújt be a Fidesz a tanügy, az egészségügy, a nyugdíjak, a termőföld és demokratikus garanciák kérdésében - jelentette be Orbán Viktor a Fidesz október 23-i megemlékezésén.

>>>

A Fidesz válasza Demszkynek
[fidesz.hu 06.10.20.] A Fidesz nem kapott a rendőrségtől olyan jelzést, hogy aggályosnak tartanák a párt október 23-i megemlékezésének helyszínválasztását - mondta csütörtökön Dr. Nyitrai Zsolt.

>>>
Kövér László a Kossuth téren
[fidesz.hu@06.10.14.] Kövér László kifejtette: mély és egyre mélyülő válságban van Magyarország. A Fidesz választmányi elnöke erről a Kossuth téri kormányellenes gyűlésen beszélt hétfőn Budapesten.

>>>


YEPP-szeminárium Budapesten
[@06.10.19.] Október 12-15-ig Budapesten került megrendezésre az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének (YEPP) őszi szemináriuma. A magyar tagszervezetek, így a Fidelitas által szervezett rendezvényen a terrorizmus és annak emberi jogokra gyakorolt hatása volt a központi téma. A Fidelitas képviseletében Dr. Nyitrai Zsolt mondott megnyitó beszédet.

>>>


A Fidesz minden kapcsolatot megszakít Gyurcsánnyal
[fidesz.hu 06.10.09.] Gyurcsány Ferencnek távoznia kell a belpolitikából - szögezte le a Kossuth téren Navracsics Tibor mintegy ötvenezer békés demonstráló előtt.

>>>


Igen, Magyarország!
[fidesz.hu 06.10.09.] Az erkölcsi rend helyreállításának érdekében a polgári demokratikus ellenzék hívei útjára indították az "Igen, Magyarország" Chartát - jelentette be Orbán Viktor Kossuth téri beszédében.

>>>


Magyarország narancssárga
[@06.10.03.] A választások éjszakáján a Fidesz TV készített interjút Dr. Nyitrai Zsolttal.

>>>


Négypárti nyilatkozat a kampánycsend betartásáról
[@06.09.29.] A kampánycsend betartásáról fogadtak el közös nyilatkozatot az MSZP, a Fidesz, a KDNP és az SZDSZ kampányáért felelős politikusok csütörtökön, Budapesten.

>>>

A választás üzenet a kormánynak
[FigyelőNet@06.09.20.] A hétfő éjszakai eseményekhez mindenekelőtt az vezetett, hogy előző nap kiderült, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök "szisztematikusan hazudott" az országnak - mondta Nyitrai Zsolt.

>>>

Elindult a Fidesz kampánya
[Index@06.09.04.] Orbán Viktor szerint nyílt és szervezett politikai hazugsággal nyerte a tavaszi választásokat a baloldali koalíció.

>>>

Fidesz - kampánynyitó hétvége Szolnokon
[MTI 06.09.03.] "Évadnyitó közéleti hétvégével" nyitja meg önkormányzati választási kampányát a Fidesz Szolnokon - mondta el az MTI-nek Nyitrai Zsolt, a párt országgyűlési képviselője.

>>>
Rogán és Nyitrai a Szigeten
[@06.08.17.] A Napi Ász kapta lencsevégre a két lazító politikust az idei Sziget Fesztiválon.

>>>
Nyári fórum Nagyrédén
[@06.08.17.] A Heves megyei Fidesz és a Fidelitas szervezésében létrejött rendezvényen a megye minden részéből képviseltették magukat a két szervezet csoportjai.

>>>Jó reggelt, Hatvan!
[@06.08.17.] Gyürk András, európai parlamenti képviselő volt a vendége annak a beszélgetésnek, amit a Fidelitas hatvani csoportja szervezett.

>>>Már augusztustól legyen olcsóbb a telefonálás
[@06.07.16.] Az Európai Bizottság közzétette a nemzetközi roamingdíjak szabályozására vonatkozó javaslatát. A tervezett rendelet akár 70%-al csökkentheti a jelenlegi, indokolatlanul magas tarifákat.

>>>MSZP, SZDSZ a tandíj mellett
[@06.07.11.] A kormánypárti képviselők nem írták alá a Heves megyei tandíj-ellenes nyilatkozatot.

>>>


Nyitrai Zsolt - a Fidesz vezérszónoka
[@06.07.01.] Dr. Nyitrai Zsolt volt a Fidesz vezérszónoka a Pártok Működéséről és Gazdálkodásáról szóló Törvény vitája kapcsán.

>>>

Ne legyen közpénzből kormánypárti pártkampány!
[@06.07.05.] A Fidesz nevében dr. Nyitrai Zsolt, a jogszabály vezérszónoka ismertette a Parlamentben a Pártok működéséről és gazdálkodásáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatokat.

>>>

Tandíjellenes nyilatkozat Heves megyében
[@06.07.06.] Demeter Ervin és dr. Nyitrai Zsolt, országgyűlési képviselők tandíjellenes nyilatkozatot írtak alá ma az egri Polgári Szalonban.

>>>
Vita a tandíjról az Országgyűlésben
[@06.07.05.] Dr. Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő a Gyurcsány- kormány által bevezetni kívánt tandíj ellen emelt szót az Országgyűlésben.

>>>Megalakult az Informatikai és Telekommunikációs Munkacsoport
[agria.hu @06.06.23.] Dr. Nyitrai Zsoltot választották meg a Fidesz Informatikai és Telekommunikációs Munkacsoportjának vezetőjének - áll a szervezet sajtóközleményében.

>>>


Angol Light
[ @06.06.23.] "Nem kellett sokat keresgélni a Fidesz meghatározó játékosait, nem sokkal Orbán és Navracsics felvillanása után, Nyitrai Zsolt került az Index csatárával szembe" - az Index parlamenti villáminterjúja dr. Nyitrai Zsolttal.

>>>Alkotó ellenzékre van szükség
[fidesz.hu @06.05.16.] Minden alap megvan ahhoz, hogy a következő négy évben a polgári erők alkotó ellenzékként végezzék a munkájukat - jelentette ki Orbán Viktor a Batthyány örökmécsesnél. >>>
Öt listáról bejutott képviselő vette át megbízólevelét
[ @06.05.10.] Három szocialista és két fideszes honatya vette át megbízólevelét ma a megyeházán. A Parlamentbe megyei listáról jutott be Barabásné Cövek Ágnes, Török Zsolt és Szabó Gyula az MSZP-ből és Demeter Ervin, valamint Dr. Nyitrai Zsolt a FIDESZ-ből.

>>>Fiatal nők lépnek be a Fideszbe
[ @06.05.03.] A választások második fordulója óta már több mint 500-an léptek be a Fideszbe, a párt taglétszáma már a 32 ezret is meghaladta.

>>>

Dr. Nyitrai Zsolt újra mandátumot szerzett.
[ @06.04.25.] A listán bejutott honatya a Heves Megyei Hírlapnak nyilatkozott elképzeléseiről.

>>>Új tempó: kampányzáró nagygyűlés
[ @06.04.20.] "Bokros Lajos hátizsákja kutyafüle volt ahhoz képest" - a kormányváltás melletti szavazásra buzdította a Fidesz és a kormánypártok szavazóit is a Fidesz elnöke.

>>>Orbán Viktor: Kimutatták a foguk fehérjét...
[ @06.04.07.] Én holnap és holnapután is felkeresem minden ismerősömet, fölhívom minden barátomat, hazamegyek a falumba, mindenkivel, akivel csak tudok, beszélek, és megkérem őket, hogy vasárnap menjenek el választani - mondta Orbán Viktor, a Fidesz egri választási kampányzáró nagygyűlésén.

>>>Szilvásváradon Asztalos Dezsőné a garancia a változásra
[ @06.04.05.] Dr. Nyitrai Zsolt szerdán Heves megye 2. sz. választókörzetében, Szilvásváradon - egy lakossági fórumon - pártja országgyűlési képviselőjelöltjét - Asztalos Dezsőnét - ajánlotta a választók figyelmébe.

>>>Ébresztő, Magyarország!
[ @06.04.02.] Készen állunk arra, hogy olyan politikát teremtsünk Magyarországon, amelyben végre a magyar emberek lesznek a legfontosabbak - mondta Orbán Viktor a Kossuth téri nagygyűlésen.

>>>Rajtunk múlik: az OVB döntése csak félmegoldás
[ @06.03.31.] Az úgynevezett láncszavazás módszerével elkövethető választási csalások ügyében sajnos csak félmegoldás született az Országos Választási Bizottság csütörtöki ülésén.

>>>


Rendkívüli parlamenti ülés a láncszavazás miatt?
[ @06.03.29.] A láncszavazás kiküszöbölését célzó törvénymódosítás érdekében - az Országos Választási Bizottság csütörtöki ülésének függvényében - rendkívüli parlamenti ülés megtartását kezdeményezi a jövő hétre a négy parlamenti párt az Országgyűlés elnökénél.

>>>


Cselekvő nemzet, magyar szolidaritás
[ @06.03.19.] Április 2-án mindenki, aki tud, legyen ott a Kossuth téren, hogy kiálljunk a béke, az egyetértés és a jóakarat értékei mellett. Április 2. legyen a magyar szolidaritás napja! - mondta Orbán Viktor a Fidesz XIX. kongresszusán.

>>>


A hóval elolvad ez a hatalom is
[ @06.03.15.] Választási nagygyűléssel emlékezett meg az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 158. évfordulójáról a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Budapesten.

>>>


Tarnaörsön Török Margit a garancia a Változásra
[ @06.03.10.] Dr. Nyitrai Zsolt pénteken a Heves megyei Tarnaörsön - egy lakossági fórumon - pártja országgyűlési képviselőjelöltjét - Török Margitot - ajánlotta a választók figyelmébe.

>>>Aláírták az etikai kódexet
[ @06.03.09.] Az MDF kivételével a parlamenti pártok elfogadták és aláírták a választási etikai kódexet csütörtökön, amely az áprilisi választásokig hátralévő időszak mindenki által betartandó irányelveit tartalmazza.

>>>


Tégy a kitelepítés ellen - demonstráció az MSZP székháza előtt
[ @06.03.05.] A Fidelitas és az 1956 Alapítvány szervezésében demonstráció kezdődött vasárnap délután Budapesten a Köztársaság téren.

>>>Javaslat a Heves Megyei Közgyűlés felé az emberek érdekében
[ @06.03.03.] A Heves Megyei Települések Szövetsége a Heves Megyei Közgyűléshez fordul segítségért egy pénzügyi alap létrehozása céljából.

>>>


Egyeztettek a kampányfőnökök
[ @06.02.28.] Egyelőre csak az egyeztetés folytatásáról állapodott meg az MSZP, a Fidesz és az SZDSZ a kampányszabályokról tartott találkozón kedden Budapesten. Az MDF az utolsó pillanatban visszalépett a megbeszéléstől. Nyitrai Zsolt a Fidesz álláspontjáról tájékoztatott.

>>>


Ismét országjárásra indul a hétvégén Orbán Viktor
[ @06.02.18.] Ismét országjárásra indul a hétvégén Orbán Viktor - a kampánykörút elnevezése: "országépítő találkozók". A mai balatonfüredi rendezvényen a Fidesz-elnök mellett Kósa Lajos, Debrecen polgármestere, valamint Matolcsy György, a gazdasági konzultáció volt vezetője is beszédet mond.

>>>


Egyre több az internetező politikus
[ @06.02.03.] A választási kampány hajrájában új kampányelemmel bővül a politikai marketing. A politikusok ugyanis internetes naplóírásba, azaz blogolásba kezdenek.

>>>


Vesztes önkormányzatok, vesztes emberek
[ @06.02.02.] A Heves Megyei Települések Szövetségének elnöksége a valóságban tapasztalja, hogy a költségvetési törvény önkormányzati fejezete elvonást, megszorítást, zárolást jelent a településeknek 2006-ban.

>>>


Munka, Otthon, Család - Orbán Viktor évértékelő beszélgetése Budapesten
[ @06.01.29.] Magyarországon a magyar emberek kell, hogy a legfontosabbak legyenek. A következő kormánynak a szolidaritás kormányának kell lennie, hiszen a közélet, a politika és az állam egyetlen értelme az, hogy segítse az embereket törekvéseikben és boldogulásukban és abban, hogy az emberek számíthassanak egymásra.

>>>


Évértékelő beszélgetés Orbán Viktorral Egerben
[ @06.01.20.] A választás igazi tétje az, hogy sikerül-e nem egyszerűen csak egy új kormányt létrehozni, hanem utána olyan időszakot megvalósítani, amikor az emberek visszanyerik a hitüket, hogy Magyarországon semmi sem lehet fontosabb őnáluk, a magyar embereknél.

>>>


Április 9-én lesz a 2006. évi országgyűlési képviselő-választások első fordulója
[ @06.01.19.] Április 9-én lesz a 2006. évi országgyűlési képviselő-választások első fordulója - jelentette be Sólyom László köztársasági elnök csütörtökön Budapesten. A választások második fordulóját április 23-án tartják.

>>>


Kóka János írásbeli válasza Nyitrai Zsolt részére
[ @06.01.10.] Még a tavalyi évben, november 14-én fordult írásbeli kérdéssel Kóka János gazdasági és közlekedési miniszterhez Nyitrai Zsolt "Mire számítsanak a feldebrőiek és az aldebrőiek?" címmel.

>>>