Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002Jó szövetségesek kellenek

[@ 08.12.30.] "Csak akkor lehet talpon maradni, ha az embernek vannak jó szövetségesei"- mondta Dr. Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő hagyományos évzáró fogadásán.

A rendezvény vendége volt Schmitt Pál, Európai parlamenti képviselő, aki a közelgő választásokról és az azzal kapcsolatos feladatokról is beszélt.

Dr. Nyitrai Zsolt már ötödik esztendeje hívja találkozóra Eger és Heves megye közéleti személyiségeit. A rendezvényen lehetőség volt arra is, hogy értékeljék a 2008-as évet."Ebben a mai világban, csak akkor lehet talpon maradni, ha az embernek vannak jó szövetségesei. A közéleti évzáró erejét az adja, hogy öt év elteltével is megmaradt szerénynek, csendesnek, barátinak"- fogalmazott a Fidesz operatív igazgatója.

A program vendége volt Schmitt Pál a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Európai parlamenti képviselő, aki beszélt a közelgő választásokról és a legfontosabb feladatokról.Mint elmondta: "Nem mindegy milyen Európában élünk és, hogy ebben Magyarország milyen erős. A legfontosabb feladat a gazdaság megerősítése, a családok, a közép- és kisvállalkozások megbecsülése." 2009-ben június 4. és június 7. közé esnek a választások, Magyarország előreláthatóan június 7-én szavaz az EP-képviselőkről.Schmitt Pál nem érkezett üres kézzel, a Pekingi Olimpia egyetlen hazánkban található fáklyáját hozta el, amit a Székely Ferenc igazgatta Heves Megyei Sportmúzeumnak ajándékozott.

A közéleti évzárón képviselők, polgármesterek, a gazdasági élet szereplői, civil szervezetek vezetői vettek részt.