Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002Nyitrai Zsolt Heves megye alelnökjelöltje


[HMH @ 07.02.04.] Március 23-án, pénteken, Egerben ülésezett a Fidelitas Heves Megyei Választmánya. A delegáltak ismét alelnöknek jelölték Dr. Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselőt.

A küldöttek az alelnökjelölés után megtárgyalták Heves megye idei költségvetésének fiatalokra vonatkozó részeit.

A Gyurcsány - csomag keretében országosan bevezetett megszorítások immár fél éve sújtják a fiatalokat tandíjjal, iskolabezárásokkal, összevonásokkal, a korábbi utazási kedvezmények megvonásával. Ezen intézkedések mellett az MSZP által készített Heves megyei költségvetés aránytalanul súlyos terheket jelent a megyénkben élő fiatalok számára. A Gyurcsány - csomag szellemében készült megszorító költségvetés miatt egyre kevesebb pénz jut az oktatási intézmények részére csakúgy, mint a rászoruló fiatalok táboroztatására.

Ennek érdekében a Fidelitas arra kéri a közgyűlés fideszes tagjait, tegyenek meg mindent a költségvetés utólagos módosításáért, javaslatokkal, szavazatukkal álljanak ki a fiatalok lehetőségeinek bővítése mellett.