Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002Országjárás Békés megyében

[@ 08.08.26.] Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója Békésen és Gyulán találkozott a fideszes választókerületi elnökökkel.Erdős Norbert országgyűlési képviselő meghívására Békésre látogatott Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója. A két képviselő sajtótájékoztatón mutatta be az erdosnorbert.fidesz.hu honlapot, amely mostantól az interneten is elérhetővé teszi a képviselő -aki egyben Békés alpolgármestere is- közéleti tevékenységét."Közös állami és önkormányzati felelősség, hogy csökkentsük a magyarországi digitális szakadékot, és az internet eljusson mindenkihez" - közölte Nyitrai. Nyitrai Zsolt egyébként a Fidesz kommunikációja szempontjából is kiemelt jelentőségűnek tartja az internet használatát. Elérendő célnak nevezte, hogy a jövőben minden egyes képviselőjüknek és választókerületi elnöküknek legyen önálló honlapja. Becslése szerint napjainkban a fideszes képviselők harmada él ezzel a lehetőséggel, de - mint mondta - ebben rövidesen ugrásszerű változás várhatóA sajtótájékoztató után Nyitrai Zsolt látogatást tett a Polgármesteri Hivatalban, ahol találkozott Izsó Gábor polgármesterrel.
Ezután egy közös sajtótájékoztató következett Gyulán, Gajda Róbert választókerületi elnökkel, ahol Nyitrai a gyurcsányi politika visszásságairól beszélt: az elherdált közpénzekről és a felelősség nélküliségről.
Gajda Róbert kérdőre vonta Perjési Klárát, hogy Gyula polgármestereként és a térség országgyűlési képviselőjeként miért nem tesz semmit az itt élő emberek érdekében. Kérdésként hangzott el az is, hogy a polgármester-asszony meddig azonosul még Gyurcsány Ferenc politikájával, ami a gyulai lakosokat is egyértelműen hátrányos helyzetbe hozza.

Délután a gyulai választókerület önkormányzati képviselőivel folytatott zártkörű megbeszélést a Fidesz operatív igazgatója.