Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002Szavazás a Heves Megyei Közgyűlésről

[@07.02.14.] A HMTSZ, mint a Heves megye településein élő emberek civil képviselete azt kéri a megyei képviselőktől: oszlassák fel saját maguk a közgyűlést, hiszen így időt nyerhetnénk az új választás gyors lebonyolításával, és pénzt takaríthatnánk meg Heves megyének.

Szavazás a www.hmtsz.hu-n!


A Heves Megyei Települések Szövetsége aggodalommal figyeli a Heves Megyei Közgyűlés körül zajló eseményeket. Sajnálatosnak tartják, hogy a megye a közgyűlés döntésképtelensége miatt jelentős anyagi forrásoktól, pályázati pénzektől eshet el a jövőben.

A HMTSZ, mint a Heves megye településein élő emberek civil képviselete azt kéri a megyei képviselőktől: oszlassák fel saját maguk a közgyűlést, hiszen így szerintük időt nyerhetnénk az új választás gyors lebonyolításával, és pénzt takaríthatnánk meg Heves megyének.

Ezzel kapcsolatban a HMTSZ szavazást indít a www.hmtsz.hu-n. A megyében élők véleményét, a szavazás eredményét egy hét múlva, sajtótájékoztatón hozzák nyilvánosságra.

"Remélem, minél többen élnek a véleménynyilvánítás lehetőségével, a képviselők pedig figyelmbe veszik a Heves megyeiek többségének álláspontját" - tette hozzá kérdésünkre Derecskei Csaba, a HMTSZ elnöke.