Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002Meghívás a kormányszóvivőnek a jótékonysági bulira

[fidesz.hu 09.02.05.] A fideszes Nyitrai Zsolt meghívta Budai Bernadett kormányszóvivőt arra a pénteki jótékonysági lemezlovas-találkozóra, ahol DJ Nyitrai néven ő maga is fellép majd.

Nyitrai Zsolt csütörtökön az MTI-nek elmondta, hogy telefonon hívta fel a kormányszóvivőt, akinek egyrészt jobbulást kívánt, másrészt meghívta a DJ Szövetség péntek esti jótékonysági akciójára is, amelyet azért tartanak, hogy felhívják a figyelmet a lemezlovas szakma szabályozatlanságára. A rendezvény a Hajógyári Sziget egyik klubjában lesz, ahol neves magyar DJ-k mellett pár percig a fideszes képviselő is fellép majd.

Az este bevételét a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthona javára ajánlják fel.

Nyitrai Zsolt még tavaly decemberben - több száz más fideszes képviselő kérdésével együtt - nyújtott be írásbeli kérdést a gazdasági miniszternek arról, hogy bárki lehet-e lemezlovas, tekintettel arra, hogy 2006-ban eltörölték az ehhez szükséges vizsgát, amelyet az Országos Szórakoztató Zenei Központnál lehetett letenni.

A Fidesz és a KDNP több mint 1.300 írásbeli kérdéséről január 6-án esett szó a kormányszóvivői tájékoztatón, ahol Budai Bernadett többek között az előbbi kérdést külön is kiemelte, mondván: "Nyitrai Zsolt is lehet lemezlovas".