Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002Gyurcsány a hibás

[@ 08.08.19.]
Dr. Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója Bács- Kiskun megyében, Kiskőrösön beszélt a kormányzati felelősség hiányáról."Ma Magyarország felelősség és következmények nélküli ország"- mondta Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő a Bács- Kiskun megyei Kiskőrösön tartott sajtótájékoztatón.Legyen szó akár a 200 millió forintos kormányszóvivői honlapról, vagy a 10 milliárd forintot felemésztő, meg nem valósult kormányzati negyedről, a 200 ezer forintos postai kerékpárról, semmilyen hibának, pazarlásnak nincs ma felelőse. Közben, a politikus szerint a másik oldalon a Kormány folyamatosan az embereket hátrányosan érintő megszorító intézkedéseket vezet be. "Egyértelmű, hogy a kormányzati hibákért a Kormány a felelős, legfőképp annak vezetője, a kormányfő. Kimondhatjuk tehát: Gyurcsány a hibás."- hangsúlyozta a Fidesz operatív igazgatója.Nyitrai Zsolt bejelentette, hogy a mai naptól kezdve az egész országban óriásplakátokon és egyéb közterületi felületeken hívják fel erre az emberek figyelmét. Elmondta, hogy továbbra is várják a digitális fotókat a gyurcsanyahibas.blog.hu weboldalra.

A sajtótájékoztató után Nyitrai Zsolt előadást tartott a Bács- Kiskun megyei Fidelitas- táborban résztvevő fiataloknak. Szedmák Tamás, megyei elnök, a tábor szervezője kiemelte, hogy azért is tartja fontosnak ezt az eseményt, mert a régió fiataljai mellett Erdélyből is nagyon sok a résztvevő.