Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002Itt az idő, Nyíregyházán is!

[@ 10.01.25.] Nyitrai Zsolt, a FIDESZ operatív igazgatója és Nyíregyháza két országgyűlési képviselőjelöltje beszélt a március közepéig tartó kampány felkészülésről.

"Őszintén és világosan, az emberek véleményére építve hozhatjuk el Nyíregyházán is a változást"- hangzott el a sajtótájékoztatón. Nyitrai Zsolt elmondta, a FIDESZ csapata vár mindenkit aki úgy érzi végérvényesen le kell zári a Gyurcsány - korszakot, ezért kezdett a párt önkéntestoborzó, támogatókat gyűjtő kampányba.Országszerte és Nyíregyházán is sikeres a felkészülés, rengetegen csatlakoztak és nagyon sok apró támogatás, pénzügyi adomány érkezett eddig a FIDESZ-hez.A párt operatív igazgatója elmondta, hogy eddig már több mint 10 ezer önkéntes csatlakozott a FIDESZ-hez, akik majd a változást segítik elő.

A változásra azért is szükség van, mert most már jogerős bírói ítélet bizonyítja, hogy tudatosan hamisítottak közérdekű adatokat 2006-ban, volt olyan, hogy a hiányadatok közötti eltérés elérte az 1000 milliárd forintot.

"Ilyen nagyságrendű hamisítás csak a miniszterelnök tudtával történhet, ez felveti Gyurcsány Ferenc büntetőjogi felelősségét is"- mondta a fideszes képviselő.

A párt két országgyűlési képviselőjelöltjéről szólva kifejtette: két kiváló, felkészült szakembert ajánl a nyiregyháziak figyelmébe.

Dr. Kovács Ferencet aki a polgári oldal régóta megbecsült szakértője, jogász és fejlesztési szakember, valamint Dr. Vinnai Győzőt aki tanár, kiváló önkormányzati szakember és évek óta a FIDESZ nyíregyházi frakcióvezetőjeként dolgozik az itt élőkért.

Kovács Ferenc a felkészülés eddigi szakaszát értékelve elmondta:

"Eddig több száz nyíregyházi, nyírpazonyi, nyírteleki, kálmánházi polgár csatlakozott hozzánk és ajánlotta önkéntes munkáját, hogy együtt érjük el a változást!
A következő időszak a felkészülésé, a március közepétől kezdődő kampányban őszintén, világosan, az emberek véleményét meghallgatva fogunk dolgozni.

" Vinnai Győző hozzátette: "Le kell zárnunk egy korszakot Nyíregyháza életében. Készek vagyunk arra, hogy valódi képviselői legyünk az itt élőknek! Mindenkit várunk abba a táborba, amely a Gyurcsány - korszak lezárását és egy polgári értékrendű Nyíregyházát szeretne. Itt az idő, Nyíregyházán is!"