Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002Ülésezett a Fidesz-választmány

[fidesz.hu 08.12.14.] Kibővített, évadzáró ülést tartott szombaton a Fidesz országos választmánya a Magyarországi Református Egyház Dunamelléki Egyházkerülete budapesti székházában.

Felszólalt Orbán Viktor pártelnök, Varga Mihály és Pokorni Zoltán alelnökök, valamint Bácskai János, a Fidesz IX. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje.Az eseményen a választmányi tagok mellett a párt polgármesterei, ahol nincs, ott a helyi frakcióvezetők, illetve a választókerületi elnökök vettek részt.

A résztvevők az ülés kezdetén egyperces néma felállással emlékeztek meg a napokban elhunyt Ács Jánosról, Tapolca fideszes polgármesteréről.Bácskai: Szakértelem, felelősség, összefogás

Megpróbál kibújni a kampány alól, nincs mondanivalója, nem akar hazudni, mint a főnökei, esetleg újabb trükkről van szó - így értékelte Bácskai János, a Fidesz ferencvárosi országgyűlési képviselőjelöltje szocialista riválisának kéthetes kampánycsendre vonatkozó javaslatát pártja választmányi ülésén.

Bácskai közlése szerint Bánsághi Tamás, a január 11-i időközi választás MSZP-s jelöltje, az év végi kettős ünnepre hivatkozva szeretné elérni a kampány időszakos felfüggesztését.Pokorni: 150 milliárdos elvonás az önkormányzatoktól

A költségvetés elfogadott sarokszámaiból látszik, hogy a jövő évi büdzsé "elég erőteljes megszorítócsomag", ami az önkormányzati rendszerből 150 milliárd forint vesz ki - mondta Pokorni Zoltán, pártalelnök a Fidesz országos választmányának szombati kibővített ülésén.

Hozzátette: Ezt a költségvetés olyan nem realizálható bevételekkel "igyekszik eltüntetni", amelyek már "az idén sem jöttek be".

Varga: A Fidesz megszavazza a bankmentő csomagot

A Fidesz támogatni fogja az úgynevezett bankmentő csomag elfogadását a törvényjavaslat hétfői parlamenti szavazásán - mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke pártja kibővített évadzáró választmányi ülésén szombaton.Az Orbán-kormány pénzügyminisztere azt mondta, hogy a Fidesz felelős ellenzéki pártként érdekelt a "tűzoltó intézkedések" meghozatalában, abban, hogy a válság ne terjedjen szét a magyar gazdaságban.

Orbán: Kormányozni nem tudnak, választani nem akarnak

Az a gondolat, amit a Fidesz 1989-ben megfogalmazott pontosan jellemzi a jelenlegi helyzetet, azaz a hatalmon lévők kormányozni nem tudnak, választani nem akarnak - hangsúlyozta egyebek között Orbán Viktor a Fidesz országos választmányának szombati ülésén.

Határozottan állítom, hogy mi másképpen tudunk vezetni egy országot és másképpen tudunk kezelni egy válságot, mint a mostani kormány. Van más út, ez pedig a magyar gazdaság felszabadítása, ehhez azonban politikai változás kell - mondta Orbán Viktor.