Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra Vissza a nyitóoldalra   2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002Bemutatták az új plakátokat

[fidesz.hu 08.02.15.] Csütörtök délelőtt a budapesti Kossuth Lajos utcai kampányközpontban mutatta be Tarlós István a Fidesz három új népszavazási plakátját, melyekkel az emberek találkozhatnak a közterületeken.

A kampány politikai irányítója elmondta: személy szerint elkerülte volna a hírverés ezen módját, de mivel a kormánypártok, különösen az SZDSZ plakátjai elöntötték az országot, kénytelenek voltak alkalmazni. Ugyanakkor kéri a támogatókat, hogy a "vadplakátozást" mellőzzék.Tarlós a kormánypártok ellenkampányáról úgy nyilatkozott: "milliárdokat költenek rá, hogy az embereket utólag tájékoztassák arról, hogy jó nekik, hogy kétszer fizetnek". Ezzel szemben a Fidesz a tudás, az egészség és egy új jövő mellett érvel.Újságírói érdeklődésre válaszolva Tarlós István a bemutatott plakátok költségeiről annyit mondott: azok nagyságrendekkel kevesebbe kerültek, mint az SZDSZ azon sűrűn cserélt reklámhordozói, melyekkel a kisebbik kormánypárt naponta alázza meg a baloldali érzelmű embereket.

A népszavazási kampány hátralévő részéről Óbuda egykori polgármestere elmondta, hogy az eddig felkeresett 71 város és falu mellett március elejéig még legalább 30 települést szándékozik meglátogatni, immár olyan politikusokkal közösen, mint Varga Mihály, Kósa Lajos, Navracsics Tibor és Orbán Viktor.